Mundësi punësimi

PTK Sh.A., ofron mundësi punësimi për ekspertë të fushave të ndryshme, veçanërisht ata që ofrojnë kualifikimet e nevojshme, aftësitë dhe përvojën e përshtatshme dhe që kanë respekt të lartë për konsumatorin që është në qendër të vëmendjes së sistemit tonë të vlerave.

Ne dëshirojmë që të inkurajojmë veçanërisht të rinjtë, femrat dhe pakicat.

PTK-ja përmes njoftimeve për vende të lira pune, ofron mundësi të njëjta për të gjithë kandidatët pa ndonjë dallim apo diskriminim.

  • Na vizitoni në rrjetet sociale