VALA

 • Ofertė atraktive pėr festa

  Të gjithë konsumatorët me parapagim të operatorit Vala, mund të realizojnë thirrje telefonike dhe të dërgojnë SMS, brenda VALA-s gjatë vikendeve me çmim atraktiv prej vetëm 4 cent. Kjo ...

 • 1.2 milionė konsumatorė

  Lansimi i produkteve të reja, atraktiviteti i shërbimeve të ofruara, çmimet tejet joshëse si dhe kualiteti i lartë, ka bërë që sot edhe formalisht, Operatori Publik VALA të shënoi konsumator ...

 • Vala 50% mė lirė

  Operatori VALA ka lansuar një ofertë të re për të gjithë klientët e saj për disa nga destinacionet ndërkombëtare. Duke filluar nga data 18.10.2011 të gjithë konsumatorët e VALA-s do ...

TELEKOMI

 • Fol me Shqipėrinė pa kufi

  Nga data 26 nëntor e deri me 1 dhjetor, konsumatorët e Telekomit për thirrjet që i bëjnë nga Republika e Kosovës drejt Republikës së Shqipërisë, në telefoninë fikse dhe mobile, do t& ...

 • Internet katėr herė mė i shpejtė

  Që nga fillimi i këtij muaji, Telekomi i Kosovës ka avancuar rritjen e shpejtësisë dhe cilësisë së internetit për të gjithë parapaguesit e vet që tash e tutje do të jetë kat&eum ...

 • Telefoni fikse dhe internet

  Për herë të parë, Visar Bajraktari, banor i fshatit Isniq, do të mund të shfrytëzojë shërbimet e Telekomit të Kosovës, telefoninë fikse dhe internetin me gjithë kapacitetet e veta. ...


MEDIA

INFO PËR ANKESA

 • Nr. tel: (038) 500 555; 535 353

  Prej tel. mob.: 161 ose 080010000 (pa pagesë)

  email: info@valamobile.com

 • Na vizitoni në rrjetet sociale