Mjekë e inferemierë në Vala,

Fushatës së operatorit publik, Vala “Të gjithë po kthehen”, sot i është bashkëngjitur Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Vala, 50 mijë numra falas për bashkëatdhetarët

Operatori publik Vala, i është bashkëngjitur fushatës së Ministrisë së Diasporës së Qeverisë së Kosovës, “Ti je pjesë e Atdheut”

4.5 cent, mos e nal me krejt!

Të gjithë konsumatorët Prepaid të Vala-s do kenë mundësi të flasin me të gjithë operatorët në vendin tonë me vetëm 4.5 Cent për minutë.

Humanitarët kthehen në Vala

Kjo organizatë humanitare, vendosi të nënshkruajë kontratë me Valën, pasi vlerësoi se përfaqëson ofertën më të mirë, në krahasim me operatorët tjerë konkurentë.

Inxhinierët N’Trip të Vala-s

VALA ka vendosur që një pjesë të të hyrave, ta kthejë në publik, kësaj here përmes dhënies së bursave dhe trajnimeve për studentët dhe inxhinierët e Fakultetit Teknik.