Kanalet televizive

  Pako A     Pako B
         
1 RTK   1 RTK
2 TV 21   2 TV 21
3 KTV   3 KTV
4 KLAN Kosova   4 KLAN Kosova
5 T1 (Top hannel)   5 T1 (Top Channel)
6 T2 (KLAN TV)   6 T2 (Klan TV)
7 RTSH   7 RTSH
8 RTV 21 Mix   8 RTV 21 Mix
9 Rrokum TV   9 Rrokum TV
10 TV Besa   10 TV Besa
11 TV Mitrovica   11 TV Mitrovica
12 TV Dukagjini   12 TV Dukagjini
13 TV Syri   13 TV Syri
14 Click Channel   14 Click Channel
15 Zico TV HD   15 Zico TV HD
16 RTV 21 Popullore   16 RTV 21 Popullore
17 RTV 21 Plus   17 RTV 21 Plus
18 Folk +   18 Folk +
19 RTV 21 Junior   19 Vizion +
20 Tring Sport News   20 3 Plus
21 News TV   21 Agon Channel
22 Kanal 7   22 Living
23 RTL   23 JOLLY HD
24 CNN   24 Tring Fantasy
25 BBC World   25 Tring Super
26 RTK 2   26 Tring Max
27 Peace TV   27 Tring Life
28 Alsat M   28 Tring Comedy
      29 Tring Shqip
      30 SMiLE
      31 Tring Planet
      32 Tring History
      33 Tring World
      34 Planet TV
      35 Muse
      36 Tring Tring
      37 RTV 21 Junior
      38 Tip TV
      39 KIKA
      40 Cartoon Network
      41 BBF
      42 Club TV
      43 Click TV
      44 Eltrodi TV
      45 Apollon
      46 Fashion TV
      47 Tring Sport News
      48 News TV
      49 Kanal
      50 ZDF
      51 RTL
      52 RTL 2
      53 Euro D
      54 TV 21
      55 SHOW TV
      56 RAI 1
      57 Euro News
      58 CNN
      59 BBC World
      60 RTK 2
      61 Telesport
      62 Peace TV
      63 Hayat BiH
      64 Alsat M

 

TË REKOMANDUARA

Pakot e internetit TiKon

Pakot e internetit e TiKon

4X shpejtësi më e madhe e internetit

Telekomi i Kosovës ka avancuar rritjen e shpejtësisë dhe cilësisë së internetit.