Afatet e mbushjeve

Top-UP & Mbushje

Profili

Aktiv

Joaktiv

Deaktiv

0.5*

7 ditë

45 ditë

14

1*

15ditë

45 ditë

14

2*

30 ditë

45 ditë

14

3

45 ditë

45 ditë

14

5

90 ditë

45 ditë

14

10

180 ditë

45 ditë

14

20

360 ditë

45 ditë

14

40

360 ditë

45 ditë

14


 

Distributoret e Autorizuar

Profili

Aktiv

Joaktiv

Deaktiv

1

15 ditë

45 ditë

14

2

30 ditë

45 ditë

14

3

45 ditë

45 ditë

14

4

45 ditë

45 ditë

14

5

60 ditë

45 ditë

14

 

Si të bëj mbushje në llogarinë kryesore?


Mbushja e llogarisë kryesore përmes kartelave gervishtëse të cilat mund te gjenden në treg me profilet 3, 5, 10, 20, 40 dhe 50 Euro mund të bëhen në dy mënyra:

Mënyra direkte
Pas zbulimit te kodit në kartelën gërvishtëse nga paisja telefonike duhet thirrur kodi: *103*numri i zbuluar#

Mbushja e llogarisë përmes IVR
Mbushja e llogarisë përmes IVR behet duke thirur numrin 161 pastj shtypni 2 per rimbushjen e llogaris pastaj shtypni 14 shifrat e kodit të zbuluar.

Llogaria mund të mbushet edhe në mënyrë direkte nëpërmes sistemit TopUp online në pikat shitëse të PTK-së, si dhe tek rishitesit e autorizuar përmes transferit me USSD, në ATM të Procredit Bank, me SMS përmes bankave (Procredit, Raiffeisen, TEB, BPB, NLB).

Si ta verifikoj gjendjen e llogarisë prepaid dhe pakot?
Gjendja e llogarisë prepaid dhe pakot mund te kontrollohet në çdo moment dike thirrur *101* ku keni mundesi edhe te zgjedhni se a deshironi infot vetem per llogari kryesore apo edhe per pakot tuaja apo vetem gjendjen e llogaris kryesore duke thirur 161 dhe pastaj zgjdhni/shtypni 1 dhe do njoftoheni me zë për gjendjen tuaj.

Si ta verifikoj gjendjen e llogarisë Posptaid?
Gjendja e llogarisë postpaid mund te kontrollohet ne çdo moment duke derguar SMS ne 53044 apo permes platformes selfcare e cila gjindet ne http://www.valamobile.com/selfcare.php

 

 

 

TË REKOMANDUARA

Internet 2GB

Vala ofron shërbimin promocional mujor të internetit 3g për klientët me parapagim me kapacitet 2GB.