Tenderet - Ftese per kuotim

Nr. i Ref. Titulli Data Afati i fundit Shkarko
PTK 14 148 136 Furnizim me licenca për sistemin operativ Red Hat 2014-08-18 2014-08-28 Shkarko
PTK 14 147 136 Furnizim me kafe dhe gota plastike 2014-08-11 2014-08-18 Shkarko
PTK 14 027 136 Furnizim me Printer Fiskal 2014-01-22 2014-01-29 Shkarko
PTK 13 217 136 Furnizim me adapter/telefona dhe kufje (headsets) për Qendren e Thirrjeve Perseritje x 5 2013-12-19 2013-12-24 Shkarko
PTK 13 217 136 Furnizim me adapter/telefona dhe kufje (headsets) për Qendren e Thirrjeve Perseritje x 4 2013-12-12 2013-12-17 Shkarko